Helhetsleverantör i alla led

Printglas bildades 2010 och håller till i Åkersberga, norr om Stockholm. Våra kunder hittar du dock runtom i hela landet. Här märks gallerior som Triangeln i Malmö, stora företag som Nordea och Ångpanneföreningen, hotell, fastigheter och landsting – men även privatpersoner och mindre företag.

Vår huvudägare är Fasadglas – ett av Sveriges äldsta och mest välrenommerade glasföretag. Bland moderbolagen återfinns även Roslagsglas och Värnamo Sliperi och Glasmästeri.

Moderbolagen är både grossister och experter på bearbetning och konstruktion av glas och ett perfekta komplementet till vårt erbjudande. Tack vare ett nära samarbete med moderbolagen kan vi med stor kunskap i alla led agera som helhetsleverantör.

Externa samarbeten

Vi har också flera externa samarbetspartners. Exempelvis dörrtillverkare och glasmästare har breddat och berikat sitt erbjudande med hjälp av tryckt glas från Printglas. Är du intresserad av att veta mer om våra samarbetsformer? Tveka inte att höra av dig!

Printglas har stora företag i ryggen och som samarbetspartners, men som organisation är vi snabbfotad och flexibel som ett drivet småföretag. Och vi sätter alltid personligt bemötande och kundservice i första rummet!

Kontakta oss gärna så ska vi bevisa det.