Om Printglas

Avancerad digital printteknik på glas

Printglas förädlar glas till offentliga miljöer, fastigheter, företag och privatpersoner över hela Sverige. Det färdigprintade glaset syns i form av exempelvis konst, toningar och mönster på fasader och skiljeväggar, i busskurer, på tavlor och i exempelvis kök, dusch- och garderobsdörrar.

 

Glas är ett fantastiskt material som kan kan användas till mycket och i alla miljöer. Det lämpar sig dessutom oerhört bra för att printa och kan ge bilder ett djup som få andra material kan. Att använda glas bidrar dessutom till god hållbarhet.

Klarar stora glaspartier

Vi printar digitalt och direkt på glaset. Metoden är avancerad, välbeprövad och ger möjlighet att skapa unika mönster med svårslagen precision och kvalitet – i högre utsträckning än andra tryckmetoder.

 

Hjärtat i vår verksamhet är våra storformats printrar, som med en precis detaljåtergivning gör att vi kan printa på glas i alla storlekar ända upp till 2,5 x 4 meter.

Stöd genom hela processen

Vi kan, efter många års branscherfarenhet, glas utan och innan. Det och vår struktur som innebär expertis på både bearbetning och konstruktion av glas gör det möjligt att, med stor kunskap i alla led, agera som en helhetsleverantör.

 

Här kan du vänta dig ett personligt bemötande. Tack vare vår branscherfarenhet och expertis kan vi hjälpa våra kunder genom hela processen – från industriglas till en färdigprintad vacker slutprodukt.

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.