Med ett eget motiv eller bild printad på glas kan man skapa ett unikt och personligt kök

Stänkskydd

Printat glas återfinns idag i många hem, som utsmyckad på väggar eller i form av duschkabiner och balkongräcken. På senare tid har även blivit populärt att använda printade glas i köket – i form av stänkskydd. Att använda glaspanel som köksglas är ett praktiskt och lättmonterat alternativ som med rätt mönster eller print höjer rummets estetiska intryck!

 

Vill du skapa en exklusiv känsla med en personlig touch i ditt kök – då är stänkskydd i glas något för dig. Vi levererar tåliga glasskivor som kan ha stora mått, och som kan anpassas helt efter dina önskemål. Oavsett om du vill täcka hela väggar eller bara utvalda partier kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till färdig produkt!

 

Stänkskydd i glas - istället för kakel

Det finns många fördelar med att välja stänkskydd i glas istället för kakel. Den största fördelen med att ha en glaspanel som stänkskydd i köket är att det är enkelt att rengöra och torka av. Till skillnad från med kakel slipper du fogar som samlar svåråtkomlig smuts och får ett kök som håller sig snyggt längre.

 

Att inreda köket med stänkskydd i glas har flera fördelar: 

  • Hållbart och miljövänligt
  • Lätt att hålla rent
  • Visuellt tilltalande
  • Kan anpassas med mönster, färg och tryck helt efter dina egna önskemål 

Genom PrintGlas AB kan du måttbeställa stänkskydd i glas, vilket ger ett sömlöst resultat anpassat till just ditt kök. 

 
Färg och ljus på härdat glas som stänkskydd

Glaspaneler med print

 PrintGlas AB använder sig av avancerad printning med UV-teknik som ger detaljerade glasprint på glas i alla storlekar. Genom att låta kreativiteten flöda kan vi förse våra kunder med unika prints, vilket till exempel kan resultera i en snygg glaspanel som stänkskydd i tvättstuga eller kök. 

 

Printade köksglas är ett enkelt sätt att förhöja det estetiska intrycket, och förändrar rummets karaktär på ett spännande sätt. Kombinera mönster, färger, bilder och motiv efter egna önskemål för ett personligt utseende – vi hjälper dig på vägen och förverkligar din vision.