Tidningen Byggindustrin uppmärksammar Printglas

Printglas fanns på plats på vårens Nordbygg– Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. På Stockholmsmässan var förstås även tidningen  Byggindustrin, som i det enorma utbudet fastnade i vår monter.

Under rubriken ”Nytt på Nordbygg” listar tidningen ”10 spännande nyheter”, varav en är möjligheten att skriva ut direkt på glaset. Tidningen skrev bland annat:

Att skriva ut direkt på glas kan förvandla trista standardglas till unika och inspirerande ytor. Printglas kan användas överallt där glas används som i glasfasader, glasräcken, inredningsglas, konstnärlig utsmyckning, hissar med mera. Tekniken bygger på en avancerad grafisk fullfärgsplanskrivare som ger fotografisk detaljskärpa med enormt färgomfång och beständiga motiv. Företaget kan printa på glasytor upp till 2,5 x 4,5 meter.

Mycket bra beskrivet säger vi!

För övrigt var vi med på ett hörn även när samma tidning, tidigare i år, listade ”Fyra heta trender för byggmaterial”. Björn Florman, chef för Materialbiblioteket på Stockholmsmässan gjorde spaningen:

Arkitekten vill sätta prägel på de grundläggande materialslagen, med grafisk betong, printglas och fotolaminat

Alltid lika kul när andra inser det som vi har insett länge!